پایگاه مقاومت شهید طهماسبی
به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، آخرین ساعات چهارشنبه گذشته، خبری بر صدر محتوای شبکه های اجتماعی و اخبار خبرگزاری های داخلی و خارجی نشست؛ پیامی از رهبر انقلاب برای جوانان آمریکای شمالی و اروپا، نامه ای با سبک و سیاقی متفاوت تر از آنچه که سیاسیون می نویسند و منتشر می کنند. پیام هزاران بار در شبکه های اجتماعی دست به دست چرخید چرا که مخاطب آن قرار نبود سردمدارن سیاسی باشند، بلکه این بار رهبر انقلاب، برای جوانانی نامه نوشته که غرق دنیای مادی و درونی خویشتند، و از ایشان دعوت کرده که فراتر از آنچه از اسلام شنیدهاند، و اگر به راستی در جستجوی حقیقتند، قرآن را بخوانند.
اما آیا این پیام به مخاطب خود رسید؟ بازتاب های این نامه از سوی جامعه غرب چه بود؟
سادهاندیشی است اگر تنها چندین روز پس از انتشار این نامه به دنبال بازخورد آن در میان مردم خوابزده غرب باشیم، چرا که نامه، باید نخست به دست مخاطب برسد، مخاطب آن را بخواند و تدبر کند و بعدتر پیام عمیقش را بفهمد، و در آن صورت است که مسیر "جستجوی حقیقت و خواندن قران" را آغاز خواهد کرد. اما جمع بندی واکنشهای مخاطبان در فضای مجازی را می توان به نوعی بازخورد فعلی این پیام متفاوت و خاص دانست.
واکنشها را می توان به طریقه زیر خلاصه بندی کرد:
گروه اول، مردمانی هستند که منطق موجود در این پیام را به درستی درک کردهاند. در میان انبوه کامنتهایی که در ذیل خبر و یا پیام رهبری در سایتهای انگلیسی زبان یافت میشود، بسیاری به درستی منطق پیشنهادات ایشان اشاره کردهاند که در این میان چند مورد را در ادامه مرور میکنیم:
فردی با شناسه cfrydj در شبکه ردیت مینویسد: "این نامه اثرگذاری است و به من کمک کرد بفهمم که ادبیات امروز رسانه ها مشابه ادبیاتی است که قبل از جنگ جهانی دوم در خصوص یهودیان وجود داشته است و این واقعه ترسناک است. با خواندن این نامه فهمیدم که من اطلاعات دست اول از آموزههای اسلام ندارم... گرچه خود را فردی لیبرال و آگاه میدانم اما واقعا شوکه شدم که چقدر روایتهای دولتی و رسانهای از وضعیت ایران در من تاثیر گذار بوده است و لحن آرامشبخش و هوشمندانه این نامه مرا متعجب ساخت. این نامه باعث شد بفهمم چقدر ]ناخوداگاه[ تحت تاثیر قرار گرفتهام در حالی که حتی فکر نمیکردم چنین باشد."
نوشتن دیدگاه